BAGKATALOGET: TORBEN STENO & LAURA ILLEBORG

Torben Steno og Laura Illeborg

Poetisk humor med noter af melankoli kalder de den musikalske menu, de to har sat sammen af de sange, de hver især og sammen har sunget de sidste snart 25 år.

Radioværten, Steno er musikalsk bedst kendt som manden med de nedadvendte mundvige og syrlige bemærkninger fra Pligten Kalder med Johan Olsen. Blondie, som Steno kalder, Laura Illeborg har en lang række albums med varme og underfundige viser bag sig.
I både 2019 og 2020 har hun været landet rundt med sange fra de seneste albums, ”Det går tit godt” og ”Exitstrategi”. Samtidig har Steno underholdt på første etape af Pligten Kalders meget velbesøgte forårstur, inden Corona stoppede den fest.

Men Illeborg og Steno vil gerne spille hele året.

Som solist har Steno altid smykket sig med Blondies bløde vokal. Særligt da han har markerede sig på Dansktoppen med sangen ”Kun fuld i lige uger”.

Det pynter også gevaldigt med feminint fløjl, når han giver sin version af Pligten Kalder-klassikere som ”Hvorfor er jeg ikke død” og ”Tre ældre kvinder på en tom bøssebar i november”.

Illeborg har en række små klassikere på samvittigheden. ”Aftensang” fra debutalbummet ”Lyv mig natten lys” og til ”Det går tit godt” fra albummet af samme navn fra 2018 er blandt, de sikre sange på duoens sætliste.

Med sig har de et par dynamiske musikere, der både mestrer at simre i det underspillede, og at gi’ gas. Dog ikke vildere, end at unge fulde af designerdrugs næppe er at finde blandt publikum. Til gengæld er der særlig god plads til alle, der som den syngende sygeplejerske og syngende journalist selv nyder en meget stor lille én på en melodisk aften med sange for voksne.

Kontakt:
tsteno@tsteno.dk tlf: 4031 9074

Booking:
JANGMARKS AGENTUR
Kronprinsessegade 46 F
1306 København K
Tlf. 6015 9999
kontakt@jangmark.dk

Scroll to Top